Plantenbakken binnen, voor elk interieur

Binnen

Plantenbakken binnen, voor elk interieur

Plantenbakken voor binnen zijn niet alleen functioneel, maar kunnen ook een belangrijke rol spelen bij het creëren van een mooie en sfeervolle woonruimte. Door te spelen met verschillende vormen van plantenbakken, kun je de uitstraling van jouw woonruimte versterken.

Filteren
  • Vorm
  • Materiaal
  • Merk
  • Geschikt voor
  • Kleur
  • Prijs
      Prijs: € 66 - € 13012
Fiberstone Jumbo Jort XL Black
Jumbo Jort XL Black
200 x 60 x 75 cm
€2.391,00
Natural Patt S Grey
Patt S Grey
Ø 42 x 35 cm
€127,00
Otium Murus Natural Cork
Murus Natural Cork
27 x 27 x 80 cm
€163,00
Lechuza Cube Premium Single planter antraciet metallic
Single planter antraciet metallic
30 x 30 x 30 cm
€69,00
Lechuza Delta All inclusive set scarlet red
All inclusive set scarlet red
Ø 30 x 56 cm
€109,00
Sale
Refined Retro With Feet Landon L Dark Grey
Landon L Dark Grey
Ø 36 x 86 cm
€169,00
Plain Partner De Luxe Anthracite
Partner De Luxe Anthracite
Ø 55 x 95 cm
€411,00
Capi Nature Row NL Vaas Elegant Laag Ivoor
Vaas Elegant Laag Ivoor
Ø 35 x 47 cm
€72,00
Natural Orb M Grey
Orb M Grey
Ø 53 x 44 cm
€169,00
Fiberstone Dice XL Black
Dice XL Black
Ø 46 x 60 cm
€199,00
Otium Lignum Turquoise Cork
Lignum Turquoise Cork
Ø 64 x 43 cm
€193,00
Plain Globe De Luxe Anthracite
Globe De Luxe Anthracite
Ø 47 x 38 cm
€182,00
Baq Gradient Balloon Matt Coffee
Balloon Matt Coffee
Ø 54 x 51 cm
€353,00
Origin Pot Kaki
Pot Kaki
Ø 42 x 39 cm
€214,00
Fusion Pot White
Pot White
Ø 32 x 31 cm
€94,00
Fiberstone Jumbo Without Feet M Glossy white
Jumbo Without Feet M Glossy white
70 x 70 x 62 cm
€895,00
Fiberstone Ben XL Black
Ben XL Black
Ø 52 x 72 cm
€238,00
Fiberstone Tara L Grey
Tara L Grey
Ø 80 x 30 cm
€375,00
Fiberstone Block S Glossy White
Block S Glossy White
30 x 30 x 30 cm
€71,00
Fiberstone Bouvy L Matt White
Bouvy L Matt White
40 x 40 x 80 cm
€272,00
Fiberstone Jumbo Max Middle High M Glossy white
Jumbo Max Middle High M Glossy white
Ø 70 x 50 cm
€694,00
Lechuza Canto Tower (Trend) All inclusive set leisteengrijs
All inclusive set leisteengrijs
40 x 40 x 76 cm
€180,00
Bohemian Enrico L Bamboo
Enrico L Bamboo
50 x 41 cm
€129,00
Lechuza Classico Color Eco 60 All Inclusive Set Grijs
All Inclusive Set Grijs
Ø 60 x 56 cm
€158,00

Formaat van plantenbakken binnen

Door de enorme variatie in formaten is het erg makkelijk om te spelen met zowel kleine, als grote plantenbakken voor binnen. De keuze voor een aantal kleinere binnen plantenbakken die gecombineerd worden met elkaar, kan een veel speelser effect creëren dan kiezen voor een van de grote plantenbakken voor binnen. Denk bijvoorbeeld aan het afwisselen van de hoogte voor een ruimtelijk effect, en de mogelijkheid van het gebruik van verschillende planten en bloemen. Wil je eenvoudig een ruimte opvullen, of echt de aandacht trekken, dan is de keuze voor een grote plantenbak beter.

Materiaalgebruik voor plantenbakken binnen 

In het verleden zagen we vooral keramiek of kunststof als materiaal voor plantenbakken. Tegenwoordig kan je voor de plantenbakken binnen bijvoorbeeld ook kiezen uit Hout, beton, staal en polyester. Dit maakt het eenvoudig om de plantenbak binnen te laten aansluiten bij het interieur. In een moderne, strakke woonkamer is een designplantenbak van polyester een prachtige aanvulling. Ben je meer van het industriële of landelijke? Geen probleem, kies voor een plantenbak binnen van hout of Cortenstaal!

Plantenbakken binnen, voor elk interieur Plantenbakken binnen, voor elk interieur

Vormen en afmetingen voor plantenbakken binnen 

Plantenbakken voor binnen zijn niet alleen functioneel, maar kunnen ook een belangrijke rol spelen bij het creëren van een mooie en sfeervolle woonruimte. Door te spelen met verschillende vormen van plantenbakken, kun je de uitstraling van jouw woonruimte versterken. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor langwerpige plantenbakken voor een strakke en moderne look, of juist voor ronde plantenbakken om een organische en natuurlijke uitstraling te creëren.

Naast het spelen met vormen bieden plantenbakken voor binnen ook de mogelijkheid om te experimenteren met verschillende soorten planten en bloemen. Of je nu op zoek bent naar kleurrijke bloemen, frisse kruiden of groene planten, in plantenbakken kun je allerlei soorten planten presenteren en combineren. Hierdoor ontstaat een mooie mix van kleuren en texturen die jouw woonruimte tot leven brengen. Bovendien zijn plantenbakken voor binnen ook geschikt voor verschillende soorten interieurs. Of je nu een modern interieur hebt of juist een klassieke uitstraling, plantenbakken passen bij elk interieur. Door het gebruik van plantenbakken in verschillende vormen en maten kun je de uitstraling van jouw woonruimte versterken. Door het gebruik van verschillende soorten plantenbakken, zoals houten, kunststof, aluminium of keramiek, kun je jouw woonruimte helemaal naar jouw smaak inrichten. Zo creëer je een persoonlijke sfeer die past bij jouw persoonlijkheid en levensstijl

Een ander voordeel van plantenbakken voor binnen is dat ze geschikt zijn voor verschillende soorten planten. Of je nu op zoek bent naar een kleine cactus of een grote varen, in plantenbakken kun je allerlei soorten planten presenteren en combineren. Hierdoor kun je spelen met kleuren en texturen en een dynamisch effect creëren in jouw woonruimte.

Plantenbakken binnen, voor elk interieur Plantenbakken binnen, voor elk interieur

Bekijk ons ruime assortiment aan plantenbakken voor binnen

Door het gebruik van verschillende soorten plantenbakken, zoals houten, kunststof, aluminium of keramiek, kun je jouw woonruimte helemaal naar jouw smaak inrichten. Zo creëer je een persoonlijke sfeer die past bij jouw persoonlijkheid en levensstijl. Tot slot bieden plantenbakken voor binnen ook de mogelijkheid om te spelen met hoogte en diepte. Door het gebruik van plantenbakken in verschillende maten en hoogtes kun je een speels en dynamisch effect creëren in jouw woonruimte. Hierdoor wordt jouw woonruimte nog interessanter en aantrekkelijker om te vertoeven.Kortom, plantenbakken voor binnen zijn een geweldige manier om jouw woonruimte te verrijken met groen en sfeer. Door te spelen met verschillende vormen, kleuren en texturen van plantenbakken kun je een unieke en persoonlijke touch geven aan jouw woonruimte. Bekijk ons ruime assortiment aan plantenbakken voor binnen en laat jouw groene vingers spreken!