Polyester canna glossy Polyester RAL 9016

Polyester canna glossy Polyester RAL 9016

Polyester canna glossy`

Deze vaasvormige plantenbak is uitsluitend verkrijgbaar in polyester. De CANNA valt op vanwege zijn elegante rondingen naar beneden.

Maak de plantenbak compleet
overflowpipe
€4,00
Overlooppijp om een waterbuffer (5cm) in de plantenbak te creëren (NIET te gebruiken in Cortenstalen bakken)
overflowpipe
Onderhoud: cleaner
€29,00
Minimaal 2 maal per jaar behandelen met ons onderhoudsmiddel. Dit middel zorgt ervoor dat het vuil uit de poriën komt en daarna kunt u de bakken behandelen met de protector, die zorgt voor een beschermende waslaag.
Onderhoud: cleaner
€224,00
De meeste plantenbakken worden binnen 2 - 5 werkdagen bij u afgeleverd. Mocht de levertijd afwijken dan nemen wij z.s.m. contact met u op.
*U kunt deze plantenbak ook in andere RAL kleuren bestellen, neem hiervoor contact op. Er zijn voorwaarden van toepassing op deze bestelling, zie toelichting afwerking RAL kleur.

Productomschrijving

De CANNA polyester plantenbak geeft tuinen een stijlvolle uitstraling. De polyester plantenbak is bedoeld voor buitengebruik, omdat deze niet standaard waterdicht is. Optioneel is de CANNA plantenbak wel waterdicht te verkrijgen. Onze polyester plantenbak is gemaakt van hoogwaardig gewapend polyester. Dit zorgt voor een stevige plantenbak. Doordat het gewapend polyester in de hoeken van de plantenbak is doorgelegd, scheuren de hoeken niet uit. De plantenbak wordt door en door gekleurd en behoudt daardoor goed zijn kleur. De “glossy” afwerking zorgt voor een gladde plantenbak met stijlvolle uitstraling.

Wat kunt u verwachten?

5 jaar garantie. Polyester plantenbakken zijn vorstbestendig en verstevigd tegen vervorming. Licht van gewicht en zeer sterk. Gladde afwerking en daardoor makkelijk te onderhouden. Afgewerkt met een dubbel omgezette rand. Materiaaldikte van het polyester is 3 mm. Inclusief cirkels om de afwateringsgaten te boren. Standaard RAL-kleuren zijn RAL 7016, RAL 7021, RAL 9005 en RAL 9016. Voor andere kleuren kunt u contact met ons opnemen. Professionele onderhoudsmiddelen bij ons verkrijgbaar.

Advies van onze plantenbakken specialisten

  • Producten dienen na ontvangst direct uitgepakt te worden, zodat het eventuele vocht tussen de verpakking en het product niet opgesloten zit. Dit kan moeilijk te verwijderen vlekken veroorzaken.
  • Boor áltijd afwateringsgaten onderin de plantenbak. Voor het boren is de bodem voorzien van cirkels. Deze cirkels zijn verbonden met een watergoot. Plaats na het boren van de afwateringsgaten het overlooppijpje. Zo zorg je ervoor dat er geen overtollig water in de plantenbak blijft staan.
  • Polyester plantenbakken moeten altijd rechtstreeks op een vlakke ondergrond geplaatst worden. Dus niet plaatsen op balken, stenen etc.
  • De plantenbak is niet geschikt om aangevuld te verplaatsen.
  • Minimaal 2 keer per jaar reinigen met onze ADEZZ BIO cleaner/protector reinigingsmiddel. Gebruik voor het reinigen géén hogedrukreiniger en/of schuurspons. Dit tast de coating aan.

Plantenbak beplantingsadvies

  • Plaats de overlooppijpjes in de daarvoor voorbereide afwateringsgaten.
  • Vul de bak met ca. 10 cm hydrokorrels.
  • Plaats hierover een waterdoorlatend anti-worteldoek.
  • Breng hierop de aarde aan die geschikt is voor jouw type beplanting.
  • Houd de afwatering vrij, zodat het overtollige water weg kan.

Plantenbak binnen neerzetten?

Wij raden aan om voor poreuze plantenbakken voor binnen een inzethoes te gebruiken dit om vochtplekken op uw vloer/vensterbank  te voorkomen. Sommige plantenpotten worden standaard met inzetbak geleverd dit staat dan bij het artikel vermeld.

Sommige plantenpotten worden met afwaterings-gat geleverd hier wordt dan ook aangeraden om bij gebruik binnen een waterdichte binnenbak te gebruiken.

Inzethoek/inzetbak worden aangeraden bij bijvoorbeeld plantenbakken van de volgende materialen Fiberclay, Fiberstone, Ficonstone, Keramisch, Polystone, Terracotta enz.

Niet voor iedere maat plantenbak is er een geschikte inzethoes beschikbaar, u kunt bij het beplanten van grotere plantenbakken/bloempotten ook een vijverfolie gebruiken om de bak waterdicht te maken.

Tevens raden wij aan om onderin een bloempot hydrokorrels te leggen. De korrels nemen het overtollige water op.

Een inzethoes kan ook gebruikt worden om een hoge pot te verkleinen.

Specificaties

Artikelnummer PCH1
Diameter 50 cm
Hoogte 59 cm
Gewicht 4 kg
Merk Adezz
Kleur Kleurkeuze, Ral
Lokatie Binnen, buiten
Vorm Rond-Taps
Materiaal Polyester
Gratis verzending vanaf

Gratis verzending vanaf €125,-
Voor alle bestellingen binnen Nederland*

Gratis advies

Advies nodig?
Bel voor advies

veilig betalen

100% veilig betalen
Met Ideal of PayPal

Liever eerst overleg over de mogelijkheden en een offerte?

Deze plantenbakken vind u misschien ook wel interessant

Polyester RAL 7021
Ø 150 x 80 cm | RAL Kleur kiezen
€794,00
Polyester RAL 7021
Ø 120 x 80 cm | RAL Kleur kiezen
€654,00
Polyester RAL 7021
Ø 95 x 70 cm | RAL Kleur kiezen
€449,00
Polyester RAL 7021
Ø 89 x 100 cm | RAL Kleur kiezen
€579,00