Grote plantenbakken buiten: transformeer je tuin en bedrijfsterrein met deze indrukwekkende blikvangers

Grote plantenbakken

Grote plantenbakken buiten: transformeer je tuin en bedrijfsterrein met deze indrukwekkende blikvangers

Grote plantenbakken buiten zijn een uitstekende manier om indruk te maken en opvallende accenten toe te voegen aan je tuin, terras of bedrijfsterrein. Ze bieden volop ruimte voor een verscheidenheid aan planten en bloemen en zijn verkrijgbaar in diverse materialen, kleuren en stijlen. In dit artikel bespreken we hoe je grote plantenbakken buiten kunt gebruiken om je buitenruimte te transformeren, en geven we tips over plantensoorten, materialen en kleuren.

Filteren
 • Vorm
 • Materiaal
 • Merk
 • Geschikt voor
 • Kleur
 • Prijs
   Prijs: € 505 - € 4505
Refined Jumbo Lex M Volcano Black
Jumbo Lex M Volcano Black
Ø 90 x 99 cm
€1.236,00
Refined Jumbo Lex M Clouded Grey
Jumbo Lex M Clouded Grey
Ø 90 x 99 cm
€1.236,00
Refined Jumbo Lex M Pine Green
Jumbo Lex M Pine Green
Ø 90 x 99 cm
€1.236,00
Refined Jumbo Mila L Pine Green
Jumbo Mila L Pine Green
Ø 120 x 92 cm
€1.782,00
Natural Jumbo Patt M Grey
Patt M Grey
Ø 119 x 97 cm
€1.630,00
Fiberstone Jumbo Max Middle High XL Black
Jumbo Max Middle High XL Black
Ø 110 x 70 cm
€1.594,00
Refined Jumbo Mila L Clouded Grey
Jumbo Mila L Clouded Grey
Ø 120 x 92 cm
€1.782,00
Capi Arc Granite Vaas Bol Antraciet
Vaas Bol Antraciet
Ø 132 x 90 cm
€855,00
Fiberstone Jumbo Max Middle High XL Grey
Jumbo Max Middle High XL Grey
Ø 110 x 70 cm
€1.594,00
Cilindro Basic Pot kleur:
Basic Pot kleur:
Ø 120 x 100 cm
€1.892,00
Capi Arc Granite Vaas Bol Ivoor
Vaas Bol Ivoor
Ø 108 x 75 cm
€505,00
Refined Jumbo Lex L Clouded Grey
Jumbo Lex L Clouded Grey
Ø 114 x 125 cm
€1.866,00
Refined Jumbo Mila L Volcano Black
Jumbo Mila L Volcano Black
Ø 120 x 92 cm
€1.782,00
Maceta (Giant) Simple Round kleur:
Simple Round kleur:
Ø 120 x 104 cm
€943,00
Fiberstone Jumbo L Grey
Jumbo L Grey
Ø 112 x 97 cm
€1.472,00
Capi Arc Granite Schaal Laag Antraciet
Schaal Laag Antraciet
Ø 153 x 56 cm
€970,00
Pure® Round Anthracite
Round Anthracite
Ø 118 x 107 cm
€910,00
Natural Jumbo Patt M Black
Patt M Black
Ø 119 x 97 cm
€1.630,00
Pure® Round White
Round White
Ø 118 x 107 cm
€910,00
Fiberstone Jumbo L Black
Jumbo L Black
Ø 112 x 97 cm
€1.472,00
Refined Jumbo Lex L Pine Green
Jumbo Lex L Pine Green
Ø 114 x 125 cm
€1.866,00
Capi Arc Granite Pot Bol Ivoor
Pot Bol Ivoor
Ø 114 x 90 cm
€726,00
Refined Jumbo Lex L Volcano Black
Jumbo Lex L Volcano Black
Ø 114 x 125 cm
€1.866,00
Capi Arc Granite Schaal Laag Ivoor
Schaal Laag Ivoor
Ø 153 x 56 cm
€970,00

Grote plantenbakken tuin

Een grote plantenbak is dé perfecte oplossing om jouw tuin of woonruimte te verrijken met groen en sfeer. Grote plantenbakken bieden namelijk de mogelijkheid om te spelen met verschillende soorten planten en bloemen. Of je nu op zoek bent naar een moderne uitstraling of juist een klassieke look, er is altijd wel een grote plantenbak die past bij jouw persoonlijke smaak. Ontdek ons ruime assortiment aan grote plantenbakken en creëer jouw eigen groene oase.

Koop een grote plantenbak - Wilt u graag meer buiten zitten? Meer gebruik maken van uw tuin of balkon? Fleur het dan nu op met een prachtige grote plantenbak. Met onze plantenbak groot zult u meer plezier hebben van uw tuin, balkon of terras. Lees verder voor de mogelijkheden die wij hebben voor grote buiten plantenbakken, in alle soort vormen en maten.

Grote plantenbakken voor je bedrijfsterrein:

Grote plantenbakken buiten: transformeer je tuin en bedrijfsterrein met deze indrukwekkende blikvangers Grote plantenbakken buiten: transformeer je tuin en bedrijfsterrein met deze indrukwekkende blikvangers

Grote plantenbakken voor je bedrijfsterrein: Grote plantenbakken buiten zijn ook perfect voor het aankleden van bedrijfsterreinen. Ze kunnen een professionele en uitnodigende sfeer creëren en bijdragen aan een positieve indruk bij klanten en bezoekers. Hier zijn enkele ideeën voor het gebruik van grote plantenbakken op je bedrijfsterrein:

 • Verfraai de entree: Plaats grote plantenbakken bij de ingang van je bedrijfspand om bezoekers te verwelkomen en een positieve eerste indruk te maken.
 • Creëer aparte zones: Gebruik grote plantenbakken als afscheidingselementen om verschillende zones te creëren, zoals parkeerplaatsen, looppaden en zitgedeeltes.
  Vergroen het terrein: Voeg groen en kleur toe aan je bedrijfsterrein door grote plantenbakken te vullen met kleurrijke bloemen, siergrassen en weelderig groen. Dit kan bijdragen aan een aangenamere werkomgeving voor je werknemers en een aantrekkelijkere uitstraling voor bezoekers.

 

Populaire plantensoorten voor grote plantenbakken buiten

:Er zijn tal van plantensoorten die geschikt zijn voor grote plantenbakken buiten. Enkele populaire keuzes zijn:

 • Siergrassen: Siergrassen zoals Miscanthus, Pennisetum en Festuca zijn ideaal voor grote plantenbakken vanwege hun hoogte en opvallende textuur.
 • Struiken en kleine bomen: Kleine bomen en struiken, zoals Japanse esdoorns, hortensia's en buxus, kunnen een indrukwekkend statement maken in grote plantenbakken en zorgen voor hoogte en structuur.
 • Vaste planten en eenjarige bloemen: Combineer vaste planten zoals Lavendel, Echinacea en Salvia met eenjarige bloemen zoals Petunia's, Geraniums en Vlijtig liesje voor een kleurrijk en langdurig bloeiend geheel.

Materialen en kleuren voor grote plantenbakken buiten:
Grote plantenbakken zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, waaronder hout, cortenstaal, kunststof, keramiek, beton en terracotta. Elk materiaal heeft zijn eigen unieke kenmerken en voordelen:

 • Hout: Houten plantenbakken bieden een natuurlijke en rustieke uitstraling en zijn verkrijgbaar in verschillende houtsoorten, zoals hardhout en geïmpregneerd grenen.
 • Cortenstaal: Cortenstaal is een duurzaam en weersbestendig materiaal dat na verloop van tijd een karakteristiek roestig uiterlijk krijgt.
 • Kunststof: Kunststof plantenbakken zijn lichtgewicht, betaalbaar en onderhoudsarm. Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en stijlen, waardoor ze gemakkelijk passen bij elk tuinontwerp.
 • Keramiek en terracotta: Keramische en terracotta plantenbakken hebben een tijdloze uitstraling en zijn perfect voor het creëren van een Mediterrane sfeer. Ze zijn echter wel zwaarder en kunnen gevoeliger zijn voor vorstschade.

Grote plantenbakken buiten zijn een geweldige manier om je tuin, terras of bedrijfsterrein te transformeren. Ze bieden ruimte voor diverse plantensoorten en zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en kleuren. Experimenteer met verschillende combinaties en ontdek de eindeloze mogelijkheden van grote plantenbakken voor jouw buitenruimte.