Grote plantenbak, de voordelen van groot volume

Grote plantenbak

Grote plantenbak, de voordelen van groot volume

Grote plantenbakken zijn niet alleen een mooie toevoeging aan je interieur, maar bieden ook genoeg ruimte voor je favoriete groene huisgenoten. In dit artikel bespreken we de verschillende mogelijkheden op het gebied van grote plantenbakken, inclusief kleuren, vormen en materialen. Daarnaast geven we tips voor de beste planten, bloemen en bomen die het goed doen in een grote plantenbak en bespreken we de voor- en nadelen van een groot volume.

Filteren
  • Vorm
  • Materiaal
  • Merk
  • Geschikt voor
  • Kleur
  • Prijs
      Prijs: € 505 - € 4505
Cilindro Basic Pot
Basic Pot
Ø 120 x 100 cm
€1.892,00
Natural Jumbo Patt M Grey
Patt M Grey
Ø 119 x 97 cm
€1.630,00
Fiberstone Jumbo Max Middle High XL Black
Jumbo Max Middle High XL Black
Ø 110 x 70 cm
€1.594,00
Capi Arc Granite Vaas Bol Antraciet
Vaas Bol Antraciet
Ø 132 x 90 cm
€855,00
Fiberstone Jumbo Max Middle High XL Grey
Jumbo Max Middle High XL Grey
Ø 110 x 70 cm
€1.594,00
Capi Arc Granite Vaas Bol Ivoor
Vaas Bol Ivoor
Ø 108 x 75 cm
€505,00
Fiberstone Jumbo L Grey
Jumbo L Grey
Ø 112 x 97 cm
€1.472,00
Maceta (Giant) Simple Round
Simple Round
Ø 120 x 104 cm
€943,00
Capi Arc Granite Schaal Laag Antraciet
Schaal Laag Antraciet
Ø 153 x 56 cm
€970,00
Pure® Round Anthracite
Round Anthracite
Ø 118 x 107 cm
€910,00
Natural Jumbo Patt M Black
Patt M Black
Ø 119 x 97 cm
€1.630,00
B-round Darcy
Darcy
Ø 77 x 90 cm | RAL Kleur kiezen
€722,00
Pure® Round White
Round White
Ø 118 x 107 cm
€910,00
Fiberstone Jumbo L Black
Jumbo L Black
Ø 112 x 97 cm
€1.472,00
Capi Arc Granite Pot Bol Ivoor
Pot Bol Ivoor
Ø 114 x 90 cm
€726,00
Capi Arc Granite Schaal Laag Ivoor
Schaal Laag Ivoor
Ø 153 x 56 cm
€970,00
Capi Arc Granite Pot Bol Antraciet
Pot Bol Antraciet
Ø 114 x 90 cm
€763,00
Urban Jumbo Orb M Beige Washed
Jumbo Orb M Beige Washed
Ø 111 x 91 cm
€1.032,00

Grote plantenbakken zijn een populaire keuze voor iedereen die van groen in huis houdt. 

Niet alleen bieden ze genoeg ruimte voor je favoriete planten, bloemen en bomen, maar ook kunnen ze een ware eyecatcher in je interieur zijn. Een grote plantenbak kan namelijk zorgen voor een mooie balans in een ruimte en kan een saaie hoek omtoveren tot een groene oase. Maar waar moet je op letten bij het kiezen van een grote plantenbak en welke planten, bloemen en bomen doen het goed in een groot volume?

Allereerst is het belangrijk om te kijken naar de grootte van de plantenbak. Een grote plantenbak kan verschillende afmetingen hebben, dus bedenk van tevoren goed welke grootte het beste past bij jouw interieur. Vervolgens kun je kijken naar de vorm van de plantenbak. Er zijn ronde, vierkante, rechthoekige en zelfs driehoekige plantenbakken verkrijgbaar. Ook kun je kiezen voor een plantenbak met een speciale structuur, zoals een geribbelde of gevlochten variant.

Koop een grote plantenbak - Wilt u graag meer buiten zitten?

Grote plantenbakken van Terra Cotta als afscheiding gevild met palmen

Grote plantenbakken van Terra Cotta als afscheiding gevild met palmen

Als het gaat om materiaal zijn er ook verschillende opties. 

Denk bijvoorbeeld aan terra cotta, keramiek, beton, hout of kunststof. Ieder materiaal heeft zijn eigen voordelen. Keramiek is bijvoorbeeld een duurzaam materiaal en kan goed tegen vocht, terwijl betonnen plantenbakken een stoere uitstraling hebben en geschikt zijn voor zowel binnen als buiten.

Maar welke planten, bloemen en bomen doen het goed in een grote plantenbak? 

Een populaire keuze zijn vijgenbomen, olijfbomen en palmsoorten. Deze bomen hebben genoeg ruimte nodig en kunnen goed gedijen in een grote plantenbak. Ook kun je kiezen voor een mix van verschillende planten, zoals varens, klimop en de populaire Monstera.

Het voordeel van een grote plantenbak is dat je genoeg ruimte hebt om te experimenteren met verschillende planten, bloemen en bomen. Je kunt bijvoorbeeld verschillende kleuren combineren en spelen met hoogtes en texturen. Maar er zijn ook nadelen verbonden aan een groot volume. Zo kan het lastig zijn om de plantenbak te verplaatsen wanneer deze eenmaal gevuld is en is het belangrijk om te weten wat voor soort plant je wilt plaatsen. Grote plantenbakken bieden genoeg ruimte voor grote planten zoals palmbomen, yucca's en drakenbloedbomen, maar ook voor het plaatsen van meerdere kleinere planten. 

Fleur de tuin nu op met een prachtige grote plantenbak

Meer gebruik maken van uw tuin of balkon? Fleur het dan nu op met een prachtige grote plantenbak. Met onze plantenbak groot zult u meer plezier hebben van uw tuin, balkon of terras. Lees verder voor de mogelijkheden die wij hebben voor grote buiten plantenbakken, in alle soort vormen en maten.

Grote plantenbakken tuin
Hebt u genoeg van uw saaie tuin? Gelijk heeft u! Maak optimaal gebruik van de oppervlakte. Vaak richten mensen hun tuin in met tegels en daar is het dan mee gedaan. Breng nu kleur in uw tuin, door middel van bloemen of planten met gebruik van onze grote plantenbakken tuin. Dit zal direct een andere sfeer aan uw tuin geven, een vrolijke sfeer. Met onze grote plantenbak zult uw tuin er niet meer leeg uitzien, deze eye-catchers zullen het uiterlijk van de tuin aanzienlijk verbeteren. De natuur in, doet een mens goed. Het is alleen niet altijd even gedaan om de natuur in te gaan of op te zoeken. Breng de natuur naar je toe!

 

Vele soorten plantenbak groot
Voor de grote plantenbakken tuin heeft u bij ons de keuze uit vele soorten. Dit is handig om het te laten matchen met uiterlijk en design van de tuin of balkon. U kunt bijvoorbeeld voor een ronde, vierkant of een grote rechthoekige plantenbak gaan. De rechthoekig is bijvoorbeeld handig als u ook graag bepaalde dingen wilt zaaien en oogsten. De grote plantenbakken tuin zijn namelijk ook te verkrijgen in verschillende hoogtes, zodat u niet ongemakkelijk hoeft te bukken bij het zaaien. De plantenbak groot zijn daarnaast ook te verkrijgen in diverse kleuren en uit verschillende materialen.

Bekijk nu de mogelijkheden voor grote buiten plantenbakken
Tover uw tuin nu om in een heerlijke plek, waar u met plezier tijd wil doorbrengen. Schaf nu uw plantenbak groot aan, waaronder een ronde of grote rechthoekige plantenbak. Er is genoeg keuze! Als u er niet helemaal uitkomt, dan staan wij graag voor u klaar, om u te helpen bij de juiste keuze voor uw grote buiten plantenbakken!

Grote plantenbak, de voordelen van groot volume Grote plantenbak, de voordelen van groot volume
Grote plantenbak, de voordelen van groot volume Grote plantenbak, de voordelen van groot volume
Plantenbakken