Stenen plantenbakken

Steen

Stenen plantenbakken

Stenen plantenbakken - Onze stenen plantenbakken hebben een zeer lange levensduur en nemen geen vocht op. Uitstekend geschikt voor buiten! Bij betonnen plantenbak denken veel mensen aan saai, grijs en koud. Dit is een opvatting die allang achterhaald is, en met de moderne materialen en technieken is de beton plantenbak juist een verrijking van elke tuin geworden! De mooie natuurlijke uitstraling, en de enorme duurzaamheid zorgen ervoor dat dit materiaal niet meer weg te denken is uit het assortiment.

Filteren
 • Vorm
 • Materiaal
 • Merk
 • Geschikt voor
 • Kleur
 • Prijs
   Prijs: € 66 - € 4833
Fiberstone Jumbo Jort XL Black
Jumbo Jort XL Black
200 x 60 x 75 cm
€2.391,00
Natural Patt S Grey
Patt S Grey
Ø 42 x 35 cm
€127,00
Refined Retro With Feet Landon L Dark Grey
Landon L Dark Grey
Ø 36 x 86 cm
€169,00
Natural Orb M Grey
Orb M Grey
Ø 53 x 44 cm
€169,00
Fiberstone Dice XL Black
Dice XL Black
Ø 46 x 60 cm
€199,00
Grigio Classico Anthracite-concrete
Classico Anthracite-concrete
Ø 45 x 45 cm
€152,00
Origin Pot Kaki
Pot Kaki
Ø 42 x 39 cm
€214,00
Fiberstone Jumbo Without Feet M Glossy white
Jumbo Without Feet M Glossy white
70 x 70 x 62 cm
€895,00
Fiberstone Ben XL Black
Ben XL Black
Ø 52 x 72 cm
€238,00
Fiberstone Tara L Grey
Tara L Grey
Ø 80 x 30 cm
€375,00
Grigio Small Box Natural-concrete
Small Box Natural-concrete
80 x 20 x 20 cm
€103,00
Duncan Pot Taupe (set van 3)
Pot Taupe (set van 3)
Ø 37 x 37 cm
€88,00
Fiberstone Block S Glossy White
Block S Glossy White
30 x 30 x 30 cm
€71,00
Fiberstone Bouvy L Matt White
Bouvy L Matt White
40 x 40 x 80 cm
€272,00
Fiberstone Jumbo Max Middle High M Glossy white
Jumbo Max Middle High M Glossy white
Ø 70 x 50 cm
€694,00
Terra Cotta Partner extra
Partner extra
Ø 46 x 90 cm
€163,00
Refined Dax L Volcano Black
Dax L Volcano Black
Ø 37 x 80 cm
€223,00
Fiberstone Belle M Black
Belle M Black
Ø 47 x 70 cm
€218,00
Refined Max M Pine Green
Max M Pine Green
Ø 42.5 x 42 cm
€169,00
Baq Polystone Nathan James Partner Pueter Champagne (met inzetbak)
Partner Pueter Champagne (met inzetbak)
Ø 37 x 90 cm
€317,00
Inca Pot Sand (set van 5)
Pot Sand (set van 5)
Ø 52 x 48 cm
€278,00
Fiberstone Klax M Grey
Klax M Grey
Ø 30 x 60 cm
€99,00
Fiberstone Max M Grey
Max M Grey
Ø 43 x 43 cm
€120,00
Grigio Box Natural-concrete
Box Natural-concrete
60 x 20 x 20 cm
€81,00

Polymeerbeton, Voor elke tuin een aanwinst

Als mensen bij ons komen voor een beton plantenbak, dan zijn ze op zoek naar zogeheten polymeerbeton. Dit zijn kwartvulstoffen die gebonden zijn met kunsthars. Door het mengen van deze materialen krijgen we een betonnen plantenbak met een zeer lange levensduur die volledig vorstbestendig en vloeistofdicht is. Unieke eigenschappen dus om in de tuin te gebruiken, zonder je druk te hoeven maken over de duurzaamheid.

De grove samenstelling en saaie kleur van beton is wat mensen voor zich zien als ze denken aan een betonnen plantenbak. De beton plantenbak van polymeerbeton is echter allesbehalve grof en saai. De structuur is een stuk gladder dan de bekende korrelige en bobbelige ouderwetse betonnen plantenbakken. Daarnaast krijgen ze door de strakke vormgeving zelfs een designuitstraling. Combineer deze bakken met natuurlijke tegels, hout, of gras, en hij komt overal zonder problemen tot zijn recht.

Onderhoud

 • Fiberclay: Fiberclay plantenbakken zijn gemaakt van een mengsel van klei en vezels, wat resulteert in een lichtgewicht en duurzaam product. Reinig fiberclay plantenbakken met een zachte borstel of doek en warm zeepsop.
 • Fiberstone: Fiberstone plantenbakken zijn gemaakt van een combinatie van steenpoeder en glasvezel. Ze zijn sterk en weerbestendig. Gebruik een zachte borstel of doek en warm zeepsop om fiberstone plantenbakken schoon te maken.
 • Ficon stone: Ficon stone is een lichtgewicht en duurzaam materiaal. Maak ficon stone plantenbakken schoon met een zachte borstel of doek en warm zeepsop.

Voor het zwaardere werk

De betonnen plantenbakken lenen zich uitstekend voor zwaardere planten en bomen. Het stevige materiaal en het gewicht van de bak betekent dat er werkelijk van alles in kan. Dankzij de mooi gegoten vormen, kan je een ronde gevormde plantenbak kiezen, die er fijntjes uitziet, maar simpel een flinke heester kan ondersteunen. Uiteraard zijn er ook voldoende andere vormen en afmetingen te vinden in ons assortiment! 

Polymeerbeton plantenbakken bestaan uit kwartsvulstoffen gebonden met kunsthars. Door het mengen van deze grondstoffen ontstaat er een plantenbak met een zeer lange levensduur en perfecte eigenschappen:

 • Volledig vorstbestendig materiaal
 • Polymeerbeton is volledig vloeistofdicht en neemt geen vocht op.
 • Zeer hoge druksterkte.
 • Druksterkte is vele malen hoger dan beton en vezelversterkte beton.

 

Polymeerbeton plantenbakken zijn een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een duurzame en stijlvolle manier om hun planten en bloemen te presenteren. Polymeerbeton is een materiaal dat bestaat uit een combinatie van cement, polymeerhars en aggregaat. Deze combinatie maakt het materiaal sterk, duurzaam en bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Daarnaast bieden polymeerbeton plantenbakken ook bescherming voor jouw planten en bloemen, omdat ze de wortels beschermen tegen de warmte of kou van de omgeving.

Stenen plantenbakken Stenen plantenbakken

Polymeerbeton plantenbakken zijn ook gemakkelijk te onderhouden.

Ze kunnen gemakkelijk worden gereinigd met een vochtige doek en zijn bestand tegen vlekken en krassen. Hierdoor blijven ze lang mooi en zien ze er altijd als nieuw uit. Bovendien zijn polymeerbeton plantenbakken ook een geweldige optie voor het creëren van een gezonde en veilige omgeving voor jouw planten en bloemen. Door hun poreuze eigenschappen, bieden polymeerbeton plantenbakken een uitstekende afvoer voor water, waardoor de wortels niet worden aangetast door overtollig water.

Plantenbakken