Baq Gradient Hanging Bowl Matt Coffee

Baq Gradient Hanging Bowl Matt Coffee

Baq Gradient`

Deze plantenbak van Baq is ideaal om verticale ruimtes op het balkon te benutten. De plantenbak is eenvoudig te bevestigen aan de reling en zijn perfect voor klimplanten of hangende bloemen.

€98,00
De plantenbak wordt binnen 2 - 5 werkdagen bij u afgeleverd.

Productomschrijving

De plantenbak van Baq is gemaakt van polyresin. Polyresin is een veelzijdig polymeerharsmateriaal, vaak gebruikt voor decoratieve en lichtgewicht plantenbakken en bloempotten. Het ontstond in de jaren '50 en wordt geproduceerd door het mengen van onverzadigde polyesterhars met vulstoffen. Voordelen zijn de duurzaamheid en gedetailleerde afwerking; nadelen zijn de gevoeligheid voor breuk bij vallen of stoten en mogelijk beperkte drainage.

Advies van onze plantenbakken specialisten

Polyresin is een veelzijdig en duurzaam materiaal. Om polyresin plantenbakken schoon te maken, gebruik je een zachte doek of spons en warm zeepsop. Spoel goed af en droog met een zachte doek om watervlekken te voorkomen.

Plantenbak binnen neerzetten?

Wij raden aan om voor poreuze plantenbakken voor binnen een inzethoes te gebruiken dit om vochtplekken op uw vloer/vensterbank  te voorkomen. Sommige plantenpotten worden standaard met inzetbak geleverd dit staat dan bij het artikel vermeld.

Sommige plantenpotten worden met afwaterings-gat geleverd hier wordt dan ook aangeraden om bij gebruik binnen een waterdichte binnenbak te gebruiken.

Inzethoek/inzetbak worden aangeraden bij bijvoorbeeld plantenbakken van de volgende materialen Fiberclay, Fiberstone, Ficonstone, Keramisch, Polystone, Terracotta enz.

Niet voor iedere maat plantenbak is er een geschikte inzethoes beschikbaar, u kunt bij het beplanten van grotere plantenbakken/bloempotten ook een vijverfolie gebruiken om de bak waterdicht te maken.

Tevens raden wij aan om onderin een bloempot hydrokorrels te leggen. De korrels nemen het overtollige water op.

Een inzethoes kan ook gebruikt worden om een hoge pot te verkleinen.

Specificaties

Artikelnummer 6GRDH38CB
Diameter 38 cm
Hoogte 24 cm
Gewicht 2 kg
Diepte 22 cm
Merk Baq
Kleur Bruin
Lokatie Binnen
Vorm Hangend
Materiaal Polyresin
Materiaal eigenschappen Handgemaakt, waterdicht
Structuur Egaal

Gratis verzending vanaf €125,-
Voor alle bestellingen binnen Nederland*

Advies nodig?
Bel voor advies

100% veilig betalen
Met Ideal of PayPal

Liever eerst overleg over de mogelijkheden en een offerte?

Deze plantenbakken vind u misschien ook wel interessant

Hanging Bowl Matt Grey
Ø 33 x 21 cm
€77,00
Hanging Bowl Matt Forest Green
Ø 38 x 24 cm
€98,00