Baq Polystone Nathan James Partner Pueter Champagne…

Baq Polystone Nathan James Partner Pueter Champagne (met inzetbak) - Ø37x90cm

Baq Polystone Nathan James`

Deze plantenbak van Baq zijn ideaal voor het creëren van verticale accenten in een buitenruimte, zoals een patio of tuin, of als blikvanger in een interieur. Het taps toelopende ontwerp geeft een gevoel van diepte en dimensie aan uw ruimte, en helpt om de aandacht te vestigen op de prachtige planten en bloemen die erin groeien.

€317,00
De plantenbak heeft een levertijd van 114 dagen.

Productomschrijving

De plantenbak van Baq is gemaakt van polystone. Polystone is een composietmateriaal, gemaakt van gemalen steen, hars en bindmiddelen, en populair voor stevige plantenbakken en tuindecoraties. Het ontstond in de jaren '70 en wordt geproduceerd door een combinatie van materialen onder hoge druk en hitte. Voordelen zijn de steenachtige textuur en weerbestendigheid; nadelen zijn het gewicht en de kans op breuk bij vallen.

Advies van onze plantenbakken specialisten

Polystone plantenbakken zijn gemaakt van een mengsel van gemalen poeder en hars. Ze zijn sterk en duurzaam, maar kunnen gevoelig zijn voor krassen. Maak polystone plantenbakken schoon met een zachte doek of spons en warm zeepsop. Vermijd schurende reinigingsmiddelen of borstels.

Plantenbak binnen neerzetten?

Wij raden aan om voor poreuze plantenbakken voor binnen een inzethoes te gebruiken dit om vochtplekken op uw vloer/vensterbank  te voorkomen. Sommige plantenpotten worden standaard met inzetbak geleverd dit staat dan bij het artikel vermeld.

Sommige plantenpotten worden met afwaterings-gat geleverd hier wordt dan ook aangeraden om bij gebruik binnen een waterdichte binnenbak te gebruiken.

Inzethoek/inzetbak worden aangeraden bij bijvoorbeeld plantenbakken van de volgende materialen Fiberclay, Fiberstone, Ficonstone, Keramisch, Polystone, Terracotta enz.

Niet voor iedere maat plantenbak is er een geschikte inzethoes beschikbaar, u kunt bij het beplanten van grotere plantenbakken/bloempotten ook een vijverfolie gebruiken om de bak waterdicht te maken.

Tevens raden wij aan om onderin een bloempot hydrokorrels te leggen. De korrels nemen het overtollige water op.

Een inzethoes kan ook gebruikt worden om een hoge pot te verkleinen.

Specificaties

Artikelnummer 6POSYNP38
Diameter 37 cm
Hoogte 90 cm
Gewicht 12 kg
Diepte 28 cm
Merk Baq
Kleur Zwart
Lokatie Binnen
Vorm Cilinder-Taps
Materiaal Polystone
Materiaal eigenschappen Handgemaakt, waterdicht, inclusief binnenbak
Structuur Geribbeld
Gratis verzending vanaf

Gratis verzending vanaf €125,-
Voor alle bestellingen binnen Nederland*

Gratis advies

Advies nodig?
Bel voor advies

veilig betalen

100% veilig betalen
Met Ideal of PayPal

Liever eerst overleg over de mogelijkheden en een offerte?

Deze plantenbakken vind u misschien ook wel interessant

Partner Smoke (met inzetbak)
Ø 37 x 90 cm
€263,00
Partner Grey (met inzetbak)
Ø 30 x 70 cm
€173,00