Baq Polystone Plain Oval Smoke

Baq Polystone Plain Oval Smoke

Baq Polystone Plain`

Creëer meer ruimte met deze plantenbak van Baq. De ovale vorm zorgt voor een zachtere look en daarmee voor een positiever geheel in het interieur en-of exterieur.

€114,00
De plantenbak is niet meer leverbaar.

Productomschrijving

De plantenbak van Baq is gemaakt van polystone. Polystone is een composietmateriaal, gemaakt van gemalen steen, hars en bindmiddelen, en populair voor stevige plantenbakken en tuindecoraties. Het ontstond in de jaren '70 en wordt geproduceerd door een combinatie van materialen onder hoge druk en hitte. Voordelen zijn de steenachtige textuur en weerbestendigheid; nadelen zijn het gewicht en de kans op breuk bij vallen.

Advies van onze plantenbakken specialisten

Polystone plantenbakken zijn gemaakt van een mengsel van gemalen poeder en hars. Ze zijn sterk en duurzaam, maar kunnen gevoelig zijn voor krassen. Maak polystone plantenbakken schoon met een zachte doek of spons en warm zeepsop. Vermijd schurende reinigingsmiddelen of borstels.

Plantenbak binnen neerzetten?

Wij raden aan om voor poreuze plantenbakken voor binnen een inzethoes te gebruiken dit om vochtplekken op uw vloer/vensterbank  te voorkomen. Sommige plantenpotten worden standaard met inzetbak geleverd dit staat dan bij het artikel vermeld.

Sommige plantenpotten worden met afwaterings-gat geleverd hier wordt dan ook aangeraden om bij gebruik binnen een waterdichte binnenbak te gebruiken.

Inzethoek/inzetbak worden aangeraden bij bijvoorbeeld plantenbakken van de volgende materialen Fiberclay, Fiberstone, Ficonstone, Keramisch, Polystone, Terracotta enz.

Niet voor iedere maat plantenbak is er een geschikte inzethoes beschikbaar, u kunt bij het beplanten van grotere plantenbakken/bloempotten ook een vijverfolie gebruiken om de bak waterdicht te maken.

Tevens raden wij aan om onderin een bloempot hydrokorrels te leggen. De korrels nemen het overtollige water op.

Een inzethoes kan ook gebruikt worden om een hoge pot te verkleinen.

Specificaties

Artikelnummer 6POSPNS02
Lengte 52 cm
Breedte 24 cm
Hoogte 40 cm
Gewicht 5.2 kg
Diepte 38 cm
Merk Baq
Kleur Antraciet
Lokatie Binnen
Vorm Ovaal
Materiaal Polystone
Materiaal eigenschappen Handgemaakt
Structuur Egaal
Gratis verzending vanaf

Gratis verzending vanaf €125,-
Voor alle bestellingen binnen Nederland*

Gratis advies

Advies nodig?
Bel voor advies

veilig betalen

100% veilig betalen
Met Ideal of PayPal

Liever eerst overleg over de mogelijkheden en een offerte?

Deze plantenbakken vind u misschien ook wel interessant

Boat Smoke
46 x 20 x 13 cm
€88,00