Carrez standaard Aluminium

Carrez standaard Aluminium - 50x50x50cm

Carrez standaard`

Deze plantenbak met rechte hoeken hoort thuis in tuinen met strakke lijnen. De strakke dubbel gezette randafwerking geeft het geheel meer body. Ook als afscheiding in horecagelegenheden is de CARREZ uiterst bruikbaar.

Maak de plantenbak compleet
overflowpipe
€4,00
Overlooppijp om een waterbuffer (5cm) in de plantenbak te creëren (NIET te gebruiken in Cortenstalen bakken)
overflowpipe
descaler
€19,00
Ontkalker voor aluminium producten
descaler
€374,00
De meeste plantenbakken worden binnen 2 - 5 werkdagen bij u afgeleverd. Mocht de levertijd afwijken dan nemen wij z.s.m. contact met u op.
*U kunt deze plantenbak ook in andere RAL kleuren bestellen, neem hiervoor contact op. Er zijn voorwaarden van toepassing op deze bestelling, zie toelichting afwerking RAL kleur.

Productomschrijving

De CARREZ aluminium plantenbak geeft tuinen een tijdloze uitstraling. De plantenbak is corrosiebestendig en standaard niet waterdicht. Daarnaast is het aluminium zeer licht van gewicht. De aluminium plantenbak kan het hele jaar buiten blijven staan, zonder dat het beschadigt of kapotvriest. Van deze plantenbak heb je dus jarenlang plezier. Nadat de aluminium plantenbak is geproduceerd, krijgt de plantenbak een aantal nabewerkingen. Zo wordt het materiaal opgeruwd voor betere hechtingen van de poedercoating. Deze poedercoating is beschikbaar in verschillende kleuren en wordt aangebracht met een sterk hechtende grondlaag. Als laatste wordt de plantenbak bewerkt met een harde toplaag. Deze zorgt dat de CARREZ aluminium plantenbak krasvast is.

Wat kunt u verwachten?

5 jaar garantie. Aluminium plantenbakken zijn zeer sterk, slijtvast, bestand tegen corrosie en duurzaam. Materiaaldikte van het aluminium is 3 mm. Andere materiaaldiktes zijn ook mogelijk. Inclusief voetjes en afwateringsgaten. Dit zorgt ervoor dat de plantenbak een stukje boven de grond zweeft (15 mm) en een optimale afwatering heeft. Krasvaste toplaag. Maatwerk is mogelijk. Standaard RAL-kleuren zijn RAL 7016, RAL 7021, RAL 9005 en RAL 9016. Professionele onderhoudsmiddelen bij ons verkrijgbaar.

Advies van onze plantenbakken specialisten

  • Producten dienen na ontvangst direct uitgepakt te worden, zodat het eventuele vocht tussen de verpakking en het product niet opgesloten zit. Dit kan moeilijk te verwijderen vlekken veroorzaken.
  • Houd de afwateringsgaten vrij, zodat het overtollige water weg kan.
  • De garantie vervalt wanneer je gaat boren of slijpen op een manier die niet is voorgeschreven.
  • Jaarlijks reinigen door vuil van de plantenbak te spuiten met schoon leidingwater en nabehandelen met een reinigingsmiddel. Gebruik hiervoor géén hogedrukreiniger en/of schuurspons. Dit tast de coating aan.

Plantenbak beplantingsadvies

  • Plaats de overlooppijpjes in de daarvoor voorbereide afwateringsgaten.
  • Vul de bak met ca. 10 cm drainagemateriaal.
  • Plaats hierover een waterdoorlatend anti-worteldoek.
  • Breng hierop de aarde aan die geschikt is voor jouw type beplanting.
  • Houd de afwatering vrij, zodat het overtollige water weg kan.

Plantenbak binnen neerzetten?

Wij raden aan om voor poreuze plantenbakken voor binnen een inzethoes te gebruiken dit om vochtplekken op uw vloer/vensterbank  te voorkomen. Sommige plantenpotten worden standaard met inzetbak geleverd dit staat dan bij het artikel vermeld.

Sommige plantenpotten worden met afwaterings-gat geleverd hier wordt dan ook aangeraden om bij gebruik binnen een waterdichte binnenbak te gebruiken.

Inzethoek/inzetbak worden aangeraden bij bijvoorbeeld plantenbakken van de volgende materialen Fiberclay, Fiberstone, Ficonstone, Keramisch, Polystone, Terracotta enz.

Niet voor iedere maat plantenbak is er een geschikte inzethoes beschikbaar, u kunt bij het beplanten van grotere plantenbakken/bloempotten ook een vijverfolie gebruiken om de bak waterdicht te maken.

Tevens raden wij aan om onderin een bloempot hydrokorrels te leggen. De korrels nemen het overtollige water op.

Een inzethoes kan ook gebruikt worden om een hoge pot te verkleinen.

Specificaties

Artikelnummer AF9
Lengte 50 cm
Breedte 50 cm
Hoogte 50 cm
Gewicht 10.9 kg
Merk Adezz
Kleur Kleurkeuze, Ral
Lokatie Binnen, buiten
Vorm Vierkant
Materiaal Aluminium
Gratis verzending vanaf

Gratis verzending vanaf €125,-
Voor alle bestellingen binnen Nederland*

Gratis advies

Advies nodig?
Bel voor advies

veilig betalen

100% veilig betalen
Met Ideal of PayPal

Liever eerst overleg over de mogelijkheden en een offerte?

Deze plantenbakken vind u misschien ook wel interessant

Aluminium RAL 7021
140 x 140 x 80 cm | RAL Kleur kiezen
€1.784,00
Aluminium RAL 7021
120 x 120 x 80 cm | RAL Kleur kiezen
€1.539,00
Aluminium RAL 7021
120 x 120 x 60 cm | RAL Kleur kiezen
€1.264,00
Aluminium RAL 7021
100 x 100 x 80 cm | RAL Kleur kiezen
€1.284,00