Refined Sunny M Natural White

Refined Sunny M Natural White

Refined`

Deze ronde plantenbak van Pottery Pots geeft planten een organische uitstraling waarmee ze nog meer in de spotlight worden gezet.

€66,00
De plantenbak is niet meer leverbaar.

Productomschrijving

Deze plantenbak van Pottery Pots is gemaakt van sandstone (zandsteen). Sandstone is een sedimentair gesteente, gebruikt voor unieke en rustieke plantenbakken. Het ontstaat natuurlijk door het samenkomen en verharden van zandkorrels onder druk. Voordelen zijn de natuurlijke schoonheid en veelzijdigheid; nadelen zijn de gevoeligheid voor erosie en waterabsorptie, wat kan leiden tot vorstschade.

Advies van onze plantenbakken specialisten

Sandstone plantenbakken hebben een natuurlijke, aardse uitstraling. Ze kunnen worden gereinigd met een zachte borstel en een milde zeepoplossing. Spoel grondig af met water om zeepresten te verwijderen.

Plantenbak binnen neerzetten?

Wij raden aan om voor poreuze plantenbakken voor binnen een inzethoes te gebruiken dit om vochtplekken op uw vloer/vensterbank  te voorkomen. Sommige plantenpotten worden standaard met inzetbak geleverd dit staat dan bij het artikel vermeld.

Sommige plantenpotten worden met afwaterings-gat geleverd hier wordt dan ook aangeraden om bij gebruik binnen een waterdichte binnenbak te gebruiken.

Inzethoek/inzetbak worden aangeraden bij bijvoorbeeld plantenbakken van de volgende materialen Fiberclay, Fiberstone, Ficonstone, Keramisch, Polystone, Terracotta enz.

Niet voor iedere maat plantenbak is er een geschikte inzethoes beschikbaar, u kunt bij het beplanten van grotere plantenbakken/bloempotten ook een vijverfolie gebruiken om de bak waterdicht te maken.

Tevens raden wij aan om onderin een bloempot hydrokorrels te leggen. De korrels nemen het overtollige water op.

Een inzethoes kan ook gebruikt worden om een hoge pot te verkleinen.

Specificaties

Artikelnummer 6PPNRS064
Diameter 35 cm
Hoogte 21 cm
Gewicht 2.7 kg
Diepte 19 cm
Merk Pottery Pots
Kleur Beige
Lokatie Buiten, binnen
Vorm Rond-Bowl
Materiaal Sandstone
Materiaal eigenschappen Handgemaakt, vorstbestendig, uv-bestendig, waterdicht
Structuur Egaal
Gratis verzending vanaf

Gratis verzending vanaf €125,-
Voor alle bestellingen binnen Nederland*

Gratis advies

Advies nodig?
Bel voor advies

veilig betalen

100% veilig betalen
Met Ideal of PayPal

Liever eerst overleg over de mogelijkheden en een offerte?