Superline Bellatrix Op noppen van vilt

Superline Bellatrix Op noppen van vilt - 50x50x105cm

Superline Bellatrix`

Deze plantenbak van Superline is dankzij de vierkante vorm gemakkelijk in elke hoek van de kamer of buitenruimte te plaatsen.

€1.506,00
De plantenbak heeft een levertijd van 26 dagen.

Productomschrijving

Deze plantenbak van Superline is gemaakt van RVS (Roestvrij staal). RVS is een legering van ijzer, chroom, nikkel en andere metalen, ideaal voor moderne en strakke plantenbakken. Het ontstond in het begin van de 20e eeuw en wordt geproduceerd door het smelten en combineren van de verschillende metalen. Voordelen zijn de duurzaamheid en roestbestendigheid; nadelen zijn de hogere kosten en het zwaardere gewicht.

Advies van onze plantenbakken specialisten

RVS plantenbakken zijn modern en onderhoudsarm. Om vingerafdrukken en vlekken te verwijderen, gebruik je een zachte doek met een RVS-reiniger of milde zeepoplossing. Wrijf in de richting van de korrel om krassen te voorkomen.

Plantenbak binnen neerzetten?

Wij raden aan om voor poreuze plantenbakken voor binnen een inzethoes te gebruiken dit om vochtplekken op uw vloer/vensterbank  te voorkomen. Sommige plantenpotten worden standaard met inzetbak geleverd dit staat dan bij het artikel vermeld.

Sommige plantenpotten worden met afwaterings-gat geleverd hier wordt dan ook aangeraden om bij gebruik binnen een waterdichte binnenbak te gebruiken.

Inzethoek/inzetbak worden aangeraden bij bijvoorbeeld plantenbakken van de volgende materialen Fiberclay, Fiberstone, Ficonstone, Keramisch, Polystone, Terracotta enz.

Niet voor iedere maat plantenbak is er een geschikte inzethoes beschikbaar, u kunt bij het beplanten van grotere plantenbakken/bloempotten ook een vijverfolie gebruiken om de bak waterdicht te maken.

Tevens raden wij aan om onderin een bloempot hydrokorrels te leggen. De korrels nemen het overtollige water op.

Een inzethoes kan ook gebruikt worden om een hoge pot te verkleinen.

Specificaties

Artikelnummer 6SBEB5015
Lengte 50 cm
Breedte 50 cm
Hoogte 105 cm
Gewicht 35 kg
Diepte 40 cm
Merk Superline
Kleur Grijs
Lokatie Buiten, binnen
Vorm Vierkant
Materiaal Rvs
Materiaal eigenschappen Handgemaakt, vorstbestendig, uv-bestendig, waterdicht
Structuur Egaal
Gratis verzending vanaf

Gratis verzending vanaf €125,-
Voor alle bestellingen binnen Nederland*

Gratis advies

Advies nodig?
Bel voor advies

veilig betalen

100% veilig betalen
Met Ideal of PayPal

Liever eerst overleg over de mogelijkheden en een offerte?