Terra Cotta Partner extra

Terra Cotta Partner extra

Terra Cotta`

Deze plantenbak van Ter Steege zijn ideaal voor het creëren van verticale accenten in een buitenruimte, zoals een patio of tuin, of als blikvanger in een interieur. Het taps toelopende ontwerp geeft een gevoel van diepte en dimensie aan uw ruimte, en helpt om de aandacht te vestigen op de prachtige planten en bloemen die erin groeien.

€163,00
De plantenbak wordt binnen 2 - 5 werkdagen bij u afgeleverd.

Productomschrijving

Deze plantenbak van Ter Steege is gemaakt van terracotta. Terracotta is een poreus, ongeglazuurd keramisch materiaal, populair voor traditionele plantenpotten. Het ontstond in de oudheid en wordt geproduceerd door het vormen en bakken van klei. Voordelen zijn het ademende karakter en de natuurlijke uitstraling; nadelen zijn de breekbaarheid en gevoeligheid voor vorstschade.

Advies van onze plantenbakken specialisten

Terracotta is een klassiek, poreus materiaal dat kan uitdrogen en barsten. Om terracotta plantenbakken te onderhouden, dompel je ze periodiek onder in water om ze te hydrateren. Gebruik een zachte borstel om vuil en algen te verwijderen.

Plantenbak binnen neerzetten?

Wij raden aan om voor poreuze plantenbakken voor binnen een inzethoes te gebruiken dit om vochtplekken op uw vloer/vensterbank  te voorkomen. Sommige plantenpotten worden standaard met inzetbak geleverd dit staat dan bij het artikel vermeld.

Sommige plantenpotten worden met afwaterings-gat geleverd hier wordt dan ook aangeraden om bij gebruik binnen een waterdichte binnenbak te gebruiken.

Inzethoek/inzetbak worden aangeraden bij bijvoorbeeld plantenbakken van de volgende materialen Fiberclay, Fiberstone, Ficonstone, Keramisch, Polystone, Terracotta enz.

Niet voor iedere maat plantenbak is er een geschikte inzethoes beschikbaar, u kunt bij het beplanten van grotere plantenbakken/bloempotten ook een vijverfolie gebruiken om de bak waterdicht te maken.

Tevens raden wij aan om onderin een bloempot hydrokorrels te leggen. De korrels nemen het overtollige water op.

Een inzethoes kan ook gebruikt worden om een hoge pot te verkleinen.

Specificaties

Artikelnummer 6TERPA105
Diameter 46 cm
Hoogte 90 cm
Gewicht 49 kg
Diepte 88 cm
Merk Ter Steege
Kleur Oranje
Lokatie Buiten, binnen
Vorm Cilinder-Taps
Materiaal Terra Cotta
Materiaal eigenschappen Handgemaakt, vorstbestendig, uv-bestendig
Structuur Egaal
Gratis verzending vanaf

Gratis verzending vanaf €125,-
Voor alle bestellingen binnen Nederland*

Gratis advies

Advies nodig?
Bel voor advies

veilig betalen

100% veilig betalen
Met Ideal of PayPal

Liever eerst overleg over de mogelijkheden en een offerte?