Design bloempot voor binnen en buiten

Design of klassiek, je vindt het allemaal in ons assortiment

Welke producten er precies vallen onder design bloempot is vooral smaak gebonden. Voor sommige mensen is een afwijkende vorm al genoeg, en voor andere mensen zijn het producten met opvallende kleuren, vormen, en materialen. We zullen er hier een aantal bespreken die wat ons betreft zeker onder de categorie design bloempot vallen.

Zet je planten en bloemen in het licht

De Elho Pure Twilight is uniek in zijn design. De combinatie van bijzondere sfeerverlichting met een echte design bloempot, maakt het een blikvanger in zowel tuin als interieur. Hij is gemaakt van duurzaam kunststof, waardoor hij licht is, en bestand is tegen temperaturen tot -20 graden. De Pure collectie is door Elho omschreven als een combinatie van de schoonheid van de natuur en hedendaagse architectuur, en wat ons betreft dekt dat het design prima!

De blikvanger in elk interieur

Over de ontwerpen van Livingreen kan geen twijfel bestaan. Bij elke uitvoering van de unieke producten zie je direct: dit is een echte design bloempot! Zowel de stijlvolle unieke ontwerpen van het merk, en het gebruik van de opvallende kleuren maken dit duidelijk. Toch is er voor iedereen wel een geschikte bloempot of plantenbak te vinden. De witte strakke uitvoeringen staan zelfs geweldig in een meer natuurlijk interieur. Als je echt een eyecatcher zoekt, dan is de Tower holey in opvallend rood precies wat je zoekt!