Grote witte bloembakken als eyecatcher

Tips uit ons assortiment

Gebruik mooie witte bloembakken om een frisse sfeer te creëren, en de bloemen en planten extra goed uit te laten komen. Combineer diverse formaten en vormen om je interieur echt af te maken, of van je tuin een waar pronkstuk te maken.

Witte bloem- en plantenbakken combineren met je interieur

De keuze voor grote witte bloembakken in een ruimte met witte muren zorgt ervoor dat de aandacht bij de planten of bloemen blijft liggen. De bloembak valt weg tegen de muur, en het groen van de plant, of de mooie kleur van de bloem springt naar voren.

Zijn de muren voorzien van een donkere tint, dan kan je met grote witte bloembakken zorgen voor meer diepte in de ruimte. Plaats de bloembak voor de muur, waardoor er diepte ontstaat ten opzichte van de kleur die op de wand is aangebracht.  

Grote witte bloembakken als eyecatcher Grote witte bloembakken als eyecatcher

Combineer diverse formaten in de tuin

In de tuin is het vaak leuk om diverse afmetingen en vormen te combineren. Plaats bijvoorbeeld een grote ronde bloembak voor buiten centraal tussen een aantal kleinere varianten, en je krijgt diverse niveaus die in het oog springen. Datzelfde effect kan je bereiken door met verhogingen te werken. Kies je favoriete grote ronde bloembak voor buiten, en zet er twee of drie trapsgewijs achter elkaar. Zo krijg je een mooie strakke uitstraling, waarbij je wel diepte hebt en je een soort muur van groen kunt creëren.

<

In ons assortiment heb je keus uit allerlei soorten en maten. 

Zoek je een grote ronde bloembak voor buiten, dan is de duurzame kunststof uitvoering van Elho Pure een aanrader. Deze is te verkrijgen in diverse formaten, waardoor je eenvoudig de besproken combinaties kunt maken in hetzelfde design.

Ben je op zoek naar mooie grote witte bloembakken voor binnen, dan is dit model een topkeuze. Door de hoogte is het een echte blikvanger, en door het design past hij in elk interieur. Er zijn veel kleinere planten of bloemen, die door hun formaat niet goed uitkomen in het interieur. Door de keuze voor hoge, grote witte bloembakken, springt de plant of bloem er alsnog goed uit.