Welke plantenbakken zijn geschikt voor op je balkon?

Heb jij de beschikking over een klein balkon of terrasje en zoek jij een manier om dit plekje op te vrolijken? Dan hebben wij dé tip voor je: plantenbakken!

Plantenbakken geven namelijk veel sfeer en zorgen voor een fijn en rustig gevoel wanneer je in de zomer op je balkon of terras van het mooie weer aan het genieten bent. Maar welke plantenbakken komen nou het beste tot hun recht op een balkon of terras?

Houten plantenbakken

Houten plantenbakken verwacht je natuurlijk eerder in een meer landelijke tuin, maar deze plantenbakken zijn ook juíst geschikt voor op je terras. Met deze houten plantenbakken, die een robuuste uitstraling hebben, geef je je terras of balkon een stoere uitstraling. Zie bijvoorbeeld onderstaande houten plantenbak ! Deze plantenbak komt goed tot zijn recht op een wat kleiner terras of balkon en is zodoende een waardevolle aanvulling voor uw terras of balkon.

Metalen plantenbakken

Mocht je nou wat meer te besteden hebben dan kun je er ook voor kiezen om de hoogte in te gaan met je plantenbakken. Vooral bij een wat kleiner balkon kan dit voor een erg mooi effect zorgen. Met bijvoorbeeld onderstaande voor metalen plantenbakken vul je op een strakke wijze het terras en neemt het niet te veel ruimte in beslag. Daarnaast vallen ze niet echt op maar nemen ze juist wel het zicht op bijvoorbeeld een muur weg.

Kunststoffen plantenbakken

Je kunt natuurlijk ook voor kunststoffen plantenbakken gaan. Deze zijn zeer licht qua gewicht en zijn een aanwinst voor een modern ingericht balkon of terras. Ze geven het terras of balkon een strakke afwerking en met een mooie plant erbij zijn ze een echte aanwinst voor je balkon.

Plantenbakken kopen

Bovenstaande plantenbakken hebben het voordeel dat ze eigenlijk op elk terras wel ergens passen en zijn daarom een aanwinst voor bijna élk terras. Bij ons vindt u altijd de geschikte plantenbak, ook voor op uw terras!